donderdag 4 januari 2007

Verleiding

Daar stond ze dan, te wachten in de regen. Had ze maar niet altijd de vervelende gewoonte altijd te vroeg te komen. Nog vijf minuten, haar hart maakte een sprongetje. Het was bijna zover. Ze kende hem nu ongeveer een week en al van de eerste ontmoeten fladderden er vlinders in haar buik. Toen hij haar vroeg om iets te gaan drinken hoopte ze dat dit gevoel wederzijds was.
Nog een minuut.

In de verte zag ze hem al aangewandeld komen. hij begroette haar met een kus op de wang. Ze gingen naar een gezellig caféetje in de buurt. Stilletjes wandelden ze er heen. Ze gingen aan een rustig tafeltje ergens in een hoekje zitten. Het gesprek handelde over allerhande onderwerpen, van serieuze tot gewoon onzin. Plots vroeg hij haar mee te gaan naar zijn flat. Ze stemde verward in met zijn voorstel.
Allerlei gedachten dwaalden door haar hoofd. Deed ze er wel goed aan zomaal mee te gaan met hem, zo goed kende ze hem toch ook weer niet. Toch volgde ze hem, haar gevoel zei dat het wel goed zat.

Zijn flat was mooi ingericht, een grijze zetel stond in het midden van de kamer. Zenuwachtig ging ze zitten. Hij zette zich naast haar neer. en legde zijn arm rond haar schouder. Er ging een rilling door haar lichaam. Dit was waarvan ze had gedroomd. Zachtjes kuste hij haar op de mond. zij beantwoordde vurig zijn kus. Hij stond op en nam haar bij de hand. Zo leidde hij haar naar zijn slaapkamer. Zij volgde gedwee.
Zachtjes duwde hij haar op het bed. en ging naast haar liggen. Opnieuw kuste hij haar, zijn handen verkenden strelend haar lichaam. Ze raakte er helemaal opgewonden van. Zachtjes kleedde hij haar uit. Alles gebeurde zo liefdevol. Ze had geen enkel idee dat ze hier achteraf spijt van zou krijgen. Zachtjes bedreven ze de liefde. Na het hoogtepunt lagen ze nog na te knuffelen in elkaars armen. Opeens zag ze dat het al laat was en ze vertrok na uitgebreid afscheid te hebben genomen. Toen ze thuis kwam zag ze dat hij een mailtje had gestuurd. 'Bedankt en tot nooit meer' Ze barstte in tranen uit, nog nooit had ze zich zo misbruikt gevoeld. Waarom had ze hem ook gevolgd, hij leek zo betrouwbaar. Wenend viel ze in slaap, denkend aan zijn liefdevolle aanrakingen

Geen opmerkingen: